Verzorging

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
per pagina
 1. 808 HB Horse Shine

  Binnenkort verwacht

  HB Horse Shine ontklit en geeft glans aan staart en vacht. Horse Shine werkt vuilafstotend Meer info

 2. 809 HB Shampoo

  809 HB Shampoo verpakt per 6 stuks inhoud 1 liter Shampoo met aloë vera olie (prijs per 6 stuks) Actieve, geconcentreerde, volumegevende paardenshampoo met anti-klit werking. Meer info

 3. 821 HB Ledervet 3-pack

  Ledervet is een product om leder regelmatig te onderhouden. Trekt goed in de poriën van het leder en houd het leder soepel. Conserveert het leder en is te gebruiken op meubelen, tassen, jassen, zadels, hoofdstellen, etc.

  Gebruiksaanwijzing:

  Met een doekje of sponsje goed inwrijven, enige tijd laten intrekken en zonodig uitwrijven. Bij regelmatig gebruik blijft het leder soepel en waterafstotend. Verlengt de levensduur van het leder.

  Wordt geleverd per 3 stuks

  Meer info

 4. 822 HB Lederolie 3-pack

  Een product voor het zware en achterstallige lederonderhoud. Trekt zeer goed in het leder en conserveert hierdoor het leder optimaal. Wordt gebruikt voor het onderhoud van dikkere ledersoorten, meestal voor tuigleer, zadels, hoofdstellen, enz. voor de ruitersport.

  Gebruiksaanwijzing: Met doekje of kwast goed insmeren. Enige tijd intrekken en zonodig uitwrijven. Eerst proberen op een onopvallende plaats, niet op suède gebruiken.

  Wordt geleverd per 3 stuks.

  Meer info

 5. 823 HB Vloeibaar Zadelzeep-3-pack

  HB Vloeibare Zadelzeep verwijdert vuil en vet van lederen producten. Makkelijk in één keer te gebruiken, is zacht voor het leder, droogt het leer niet uit en geeft een mooi eindresultaat

  Gebruiksaanwijzing:

  Overtollig vuil eerst met een vochtige spons verwijderen, breng daarna de HB Vloeibare Zadelzeep gelijkmatig aan. Even in laten werken en vervolgens met een licht vochtige doek uitwrijven.

  Wordt geleverd per 3 stuks

  Meer info

 6. 824 HB Hoefvet-3-pack

  HB hoefvet is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline, natuurlijke en minerale oliën. Dit product bevordert de optimale conditie van de hoeven. Het beschermt ze tegen uitdrogen en afbrokkelen en bevordert de hoefgroei. Hoefvet heeft een zeer intensieve werking. Bij verwaarlozing zal bij regelmatig gebruik een aanzienlijke verbetering optreden. De combinatie van hoefsmeer, hoefolie en Stockholm teer zijn de producten voor een optimale hoefverzorging.

  Gebruiksaanwijzing:

  Reinig de hoeven met een harde borstel zonodig met water. Hoefvet met een kwast dun aanbrengen en in laten trekken.

  Wordt geleverd per 3 stuks

  Meer info

 7. 825 HB Hoefolie 3-pack

  Hoefolie is ontwikkeld op basis van laurier, vaseline en hoogwaardige olie. Het product beschermt hoeven tegen hoornkloven en afsplinteren en zorgt bij regelmatig gebruik voor een optimale conditie van de hoeven. Hoefolie geeft tevens een extra glans, zodat de hoeven er altijd verzorgt uitzien. Ideaal om te gebruiken voor de finishing touch bij een keuring of presentatie. HB heeft veel aandacht besteed aan een verpakking die er niet alleen goed uitziet, maar die ook zeer handig is in gebruik door middel van de kwast die op het blik gemonteerd is.

  Wordt geleverd per 3 stuks

  Meer info

 8. 826 HB Pektouw Vlechtgaren (vlechtdraad)

  Dit gewaxste vlechtgaren is te verkrijgen in de diverse kleuren. De klos bevat 80 meter vlechtgaren en is 50 gram zwaar. zwart zit per 6 stuks verpakt bruin zit per 3 stuks verpakt wit zit per 3 stuks verpakt Meer info

 9. 827 HB Vlechtnaalden per 25 stuks

  Vlechtnaalden met gebogen punt, 125mm lang. Verpakt per 25 stuks Meer info

 10. 829 HB Saloon Shampoo

  Neutrale shampoo met toevoeging van aloë vera voor een diepe reiniging. Toepassing: Het paard met lauw water nat maken, shampoo aanbrengen, goed laten schuimen, 3 á 5 minuten laten inwerken en grondig uitspoelen. Aktieve stoffen: Sodium Laureth Sulfate, aloë ver. Uitwendig gebruik Uitsluitend op dieren ~ Buiten bereik van kinderen 1L Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
per pagina